“Megbízható, motivált bébiszittereket közvetítek családoknak, akikre a szülők nyugodt szívvel bízhatják szemük fényét.”

Röviden a vállalkozásról: 

A vállalkozás ötletem egy bébiszitter ügynökség Győr-Moson-Sopron megyében, amely megkönnyíti a szülőknek, hogy megbízható, a családjuk igényeinek megfelelő segítséget találjanak. Ugyanígy a bébiszitterek is könnyebben találnak olyan családokat, akikkel megvan a közös hang, és abban is segítséget kapnak, hogy időbeosztásukhoz igazodva a kívánt óraszámban tudjanak munkát vállalni.

A bébiszitterek alapos kiválasztási folyamat után egy olyan csapat tagjaivá válnak, ahol folyamatos támogatást kapnak mind emberileg, mind szakmailag. Ezt a támogatást képzések, csapatépítők, és személyes mentorálás formájában nyújtjuk, valamint mindkét fél igényeinek képviseletével. Egyrészt a szülőknek magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk ezáltal, másrészt a bébiszitterek is nagyobb fokú elégedettséget élnek meg munkájuk során.

Természetesen a legfontosabb, hogy a gyerekek a legjobb és legodaadóbb gondoskodást tapasztalják, amit csak egy bébiszitter nyújthat, végső soron ez a vállalkozás legfőbb célkitűzése.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Szerettem volna folyamatos visszajelzés mellett fejleszteni a vállalkozásom és mivel a közvetlen környezetemben nem sok vállalkozó van, a programban reméltem hozzáértő segítséget kapni. Azt várom, hogy még sokat fogok tanulni az üzletről, a vállalkozói világról és hogy sikerül egy olyan üzleti tervet írnom, amely jó alap és vezérfonal lesz a vállalkozásom beindításához.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

Rengeteget tanulok, mind elméleti, mind gyakorlati szinten, és nagyon motiválnak a mentorált társak is, ahogy látom a kitartásuk és eltökéltségük. Nagyon jó megtapasztalni, hogy ott segítünk egymásnak, ahol tudunk. A mentorommal való találkozók mindig továbblendítenek a folyamatban, és segítenek meglátni a következő lépést, ami a vállalkozásom sikeréhez közelebb vihet.