“pup stop – termékek kutyáknak 0-24.”

Röviden a vállalkozásról: 

A pup stop automaták gyors és egyszerű megoldást kínálnak a gazdiknak, hogy kutyájuk részére bármikor jutalomfalatot, játékokat, környezetbarát higiéniai termékeket vásárolhassanak. Projektem célja, hogy olyan területeken legyenek elérhetők az automaták, ahol a gazdiknak leginkább szüksége van rá; ezzel pénzt és időt megtakarítva, a helyi közösségeket építve.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Az AWE Hungary 2022 lehetőséget és útmutatást ad ahhoz, hogy sikeres vállalkozóvá váljak, ami gyerekkori álmom. Egy kiegyensúlyozott és tisztességes társadalomban való élethez kulcsfontosságú, hogy a nők elmélyítsék tudásukat, és megfelelő eszközökhöz jussanak egy üzleti ötlet kidolgozásakor. Sok más ország is megvalósított már ilyen programokat, és az eredmények magukért beszélnek. A holnap vezetőit ilyen apró lépések formálják, és büszke vagyok arra, hogy Magyarország látja az értéket ezekben a kezdeményezésekben.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

Az AWE Hungary 2022 által kínált lehetőségek és kapcsolatrendszer nagyszerű esélyt jelent a vállalkozásom elindítására. Tudván, hogy van egy tapasztalt mentorom és közösség, akik segítenek abban, hogy hogyan kezeljem a kihívásokkal teli helyzeteket, könnyebben veszem a felmerülő akadályokat.