“Dr. Hruska Emese zenepszichológus a PerfActionist megalapítója, amely klasszikus zenészek részére nyújt coaching szolgáltatásokat, blogot és podcastot a zenei teljesítmény növeléséhez.”

Röviden a vállalkozásról: 

A PerfActionist a klasszikus zenészek és zenésznövendékek számára nyújt coaching szolgáltatásokat, kiegészítve ezt egy bloggal és podcasttal. A coaching foglalkozások kifejezetten a zenészek egyéni problémáinak megoldására és célkitűzéseire fókuszálnak, a blog és a podcast pedig a zenei fejlődést hivatott támogatni tudományosan megalapozott és naprakész információkkal. A PerfActionist szolgáltatásainak rendeltetése, hogy a zenészek le tudják csökkenteni a teljesítményszorongásuk szintjét és javítani tudjanak a fókuszálási és koncentrációs képességükön. A végső cél: a tökéletességre való törekvés helyett a zenészek elérjék a zenei kiválóságnak azt a szintjét, amit az angol nyelv egyszerűen csak EXCELLENCE-ként emleget.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

A vállalkozásom még nem céges formában, de már működött az elmúlt két évben. Úgy éreztem, tartalmilag megy a “dolog”, de bevételek és a költségvetés szempontjából nem jutottam egyről a kettőre. Ezt a hiányosságot szerettem volna pótolni az AWE mentorprogramjával. A programtól legfőképp azt várom, hogy megtanuljak szponzorokat szerezni a podcast részhez, illetve megtanuljam, hogyan kell ügyfeleket szerezni.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

A legnagyobb pozitív változás számomra az volt eddig, hogy már elhiszem, hogy a PerfActionist lehet egy valódi vállalkozás, ami anyagilag is jövedelmez. Ez számomra az AWE mentorai részéről a legnagyobb támogatás, amit kaphattam, mivel úgy érzem, hogy átjuttattak egy pszichológiai választóvonalon. Ezt nagyon nagy pozitív változásnak érzem!

https://perfactionist.org/

https://www.facebook.com/perfactionist.org