“A fiatal pár legjobb barátjaként abban segítek, hogy a tökéletességre való törekvés stresszforrás helyett örömteli együttműködéssé alakítsa az esküvőre készülődést.”

Röviden a vállalkozásról: 

Hiszek abban, hogy az esküvőnk napja életünk egyik legmeghatározóbb élménye. A nagy napomat olyan euforikus, önfeledt boldogságban élhettem meg, hogy tudtam, onnantól kezdve mindent megteszek, hogy más menyasszonyok is megtapasztalhassák ezt az élményt! Annak érdekében, hogy az ifjú pár nyugodtan tudjon készülődni, felszabadultan táncolni, nagyokat kacagni, és igazán élvezni a saját esküvőjüket, én a szolgáltatásommal, mint a pár legjobb barátja egész nap a háttérben segítek, hogy valóban gondtalan és olyan legyen, amilyennek megálmodták a nagy napot és a hozzá vezető utat is. 

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Az AWE Hungary egy olyan platformot biztosít a számomra, ahol olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiknek valóban szívügyük a női vállalkozók támogatása. Úgy gondolom, hogy a pályázat során a mentorok által nyújtott támogatás és az inspiráló közösség nagyszerű lehetőséget biztosít a tudásom bővítéséhez, szakmai fejlődésemhez. Megtiszteltetés, hogy az AWE Hungary pályázat keretein belül válthatom valóra álmomat és miközben az álmom valósággá válik, a megálmodott női vállalkozó szerepemben az önbizalmam is szárnyakat kap.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

A régióban úttörő munka az, amit csinálok. Esküvőszervezőként elsődleges célom, hogy a párok felismerjék az igényüket a szakmám iránt, hogy egy tökéletes nap kivitelezéséhez nélkülözhetetlen egy esküvői szakértő jelenléte. Az összes apró részlet hozzájárul a megfelelő összhang megteremtéséhez, amely meghatározza egy esküvő hangulatát és milyenségét. Az egyik legfontosabb feladatom ennek az igénynek a tudatosítása, amelyhez én magam is tudatosabbá szeretnék válni vállalkozói szerepemben. A program abban segít leginkább, hogy az álmom működőképes és jövedelmező vállalkozássá váljon.