“Rejtekhegy – egy sziget a fenntarthatóság tengerén, ahol az önismereti utazók kiköthetnek.”

Röviden a vállalkozásról: 

Nemrég férjemmel megtaláltuk közös otthonunkat. Egy apró ház hatalmas területtel, erdők és dombok ölelésében, távol minden világi zajtól. A természet ereje megihletett minket és rájöttünk, ez egy rendkívüli hely lehet arra, ahol az ember önismereti munkát végezhet. Ezt az életmódot szeretnénk megmutatni másoknak is. Így jött az az ötlet, hogy nyissunk egy szálláshelyet, ami funkcionálhat egyszerű szállásként is, de ha van rá igény, össze lehet kötni személyiségfejlesztéssel, jógával, meditációval, önismereti munkával is. További lehetőség az off-grid életmód bemutatása, megismertetni az emberekkel a permakultúrát és az alternatív energiaforrások használatát, a zero waste módszert.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Úgy gondoltam, ha már bekerülök a 25 kiválasztott közé, már nyertem. Én elsősorban nem is az anyagi nyereményre pályáztam, hanem arra a tudásanyagra, amit a néhány hónap alatt megosztanak velünk.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

A személyes mentorálás. Ezen kívül minden adott, mindent meg lehet tanulni és elsajátítani, azonban sokszor az önkorlátozó hiedelmek azok, amelyek meggátolják egy vállalkozás szárnyalását.

https://www.facebook.com/rejtekhegy

https://www.instagram.com/rejtekhegy/