Röviden a vállalkozásról: 

Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Jelentések/Nyilatkozatok ellenőrzésének elvégzésére, egy akkreditált a vállalkozások átláthatóságára, bizalomépítésre az üzlet ügyfelei, befektetői, és más érdekelt felek iránti elkötelezettségnek bizonyítására. Hozzon létre egy olyan honlapot a vállakozás részeként, ahol az ellenőrzött/hitelesített vállalatok hozzáférhetőséget kaphatnak egy interaktív piactérhez, ahol hasonló szemléletű vállalatokkal folytathatnak üzletet, és bővíthetik tudásukat különböző tréningekkel a fenntartható fejlesztési célokról, a körforgásos gazdaságról és más fenntarthatósági témákról, hogy elérjük azt, hogy a társadalmi felelősségvállalás legyen az új stratégiai irány az egészségesebb klíma, az emberek és a földünk érdekében. Továbbá validált karbonmentesítő és regenerációs projektekkel a platformon kínál megoldásokat a szén-dioxid semleges vagy akár szén-dioxid pozitív célok elérése érdekében.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Azt szeretném elérni hogy elkészüljek a cég indítására, a mentortól kapott információ és útmutatók és nem utolsó sorban, hogy legyen egy vállalkozó nőkből álló csoport akikkel mindent megoszthatok és minding ott vannak ha üzleti dolgokban át kell beszélni valamit.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

Üzleti terv elkészítésében és abban hogy ötletek halmazából felépítsek egy működőképes vállalkozást, emellett pedig jogi, pénzügyi, marketing és kommunikációs továbbképzés lehetőségét, és persze nem utolsó sorban heti coaching sessions a csapattal.