“A CUTE Club Debrecen egy olyan közösségi tér és komplex program, ahol elsősorban tinédzserek számára tartunk utazási tematikára épülő élményalapú, edukációs, kreatív foglalkozásokat, születésnapi partikat. “

Röviden a vállalkozásról: 

A CUTE Club Debrecen elsősorban kiskamaszok számára ad teret az iskola falain túl is saját kortársaikkal való találkozásokra, ahol biztonságban, kulturált módon szórakozhatnak,  építhetik kapcsolataikat, saját személyiségüket, s bővíthetik ismereteiket játékos, szórakoztató formában. Ezért találtam ki a “CUTE-ON vagyunk” projektet,  mely élményalapú, utazási tematikájú, edukációs, de legelsősorban is közösségi, szórakoztató program. Fő célcsoportom tehát a tinédzserek, akik számára rendhagyó iskolai foglalkozásokat, születésnapi partikat tartunk, de kisebb és nagyobb – akár felnőttkorú örök – gyerekek számára is szervezünk  közösségi programokat.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Pályafutásom során szinte végig közszférában dolgoztam, ebben a közegben szocializálódtam, s a vállalkozásom elindítása előtt rögtön szembesültem azzal, hogy új tudásra, friss ismeretekre, s elsősorban más szemléletre, bátorságra van szükségem. Arra számítok, hogy a mentorprogram során, a szakértőktől, s a programba bekerült többi hölgytársamtól kellő inspirációra, tudásra teszek szert, mely a saját céljaim elérésében segítséget nyújtanak.    

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

Nagyon sokat jelent számomra, hogy van kihez, kikhez feltenni a legegyszerűbb és legkétségbeejtőbb kérdéseimet is, a személyes mentorálás, a professzionális, strukturált tematika, a  segítő, odaadó hozzáállás a szervezők, mentorok részéről.