“Vilusz Orsi vagyok, az Orshie Couture Portraits megálmodója, fotós, vállalkozó. A 40 feletti hölgyeknek segítek a nőiességük, magabiztosságuk és vitalitásuk kifejezésében, egyedi fotósorozatok életre keltésében.”

Röviden a vállalkozásról: 

Portré fotós vagyok, és elsősorban a 40 feletti hölgyeknek segítek egyedi fotósorozatok elkészítésében. A kedvenc ügyfeleim azok, akik egyáltalán nem szeretnek fényképezkedni, illetve úgy gondolják magukról, hogy ők nem “fotogének”, ezért róluk nem lehet szép fényképeket alkotni. Pedig csak megfelelő beállítás, póz, és fény kérdése az egész, ami rajtam, a fotóson múlik, nem rajtuk! Szeretnék segíteni ezeknek a hölgyeknek a nőiességük, magabiztosságuk és vitalitásuk kifejezésében, valamint olyan fényképes emléktárgyak életre keltésében, amelyek önmaguknak valamint a családjuk és barátaik számára is emlékeztetőül szolgálnak, hogy valójában mennyire gyönyörűek és mennyire szeretik őket, amiket büszkén állítanak ki az otthonukban.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Azért jelentkeztem a programba, hogy egy rendszert, illetve struktúrát kapjak a vállakozásom beindításához.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

Nagyon szuper a közösség, és egymást rengeteg mindennel tudjuk támogatni, hiszen elég sokfélék vagyunk és ebből kifolyólag sok tapasztalattal is rendelkezünk. Valakinek mindig van egy jó ötlete egy felmerülő problémára. Az, hogy tudok kérdezni bármikor a mentoromtól, és meg tudunk személyesen beszélni dolgokat, illetve ha kell, akkor számon kérnek, nekem nagy hasznomra válik.

www.orshiecouture.com

https://www.facebook.com/orshiecoutureportraits

@orshie_couture_portraits