Egyetemi oktatói-kutatói karriert hátrahagyva kezdtem natúrkozmetikai termékek fejlesztésébe és gyártásába, ahol a gyógyszerészi szakértelem, a megbízhatóan magas minőség és a biztonságos hatékonyság értékei és elvei mentén dolgozom.”

Röviden a vállalkozásról: 

Tudományos szakirodalom alapján, gyógyszerész által fejlesztett és gyártott, hatékony, megbízható, minőségi, természetes alapanyagokból készülő kozmetikumok. Azoknak a tudatos vásárlóknak kínálom ezeket a kiváló minőségű kozmetikumokat, akiknek fontos a természetes, károsanyagmentes összetétel és a termékek mögött lévő szakmai háttér. Gyógyszerészként, a termékek fejlesztését a tudományos szakirodalomra alapozom, így a termékeim hatásosak és biztonságosak, egyszerre van jelen bennük a természet és a tudás, a tudomány. 

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Bízom benne, hogy olyan új szemléletet tanulhatok és alakíthatok ki, ami segíti a sikeres vállalkozói létet és a fejlődést. 

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

Mentorálás, üzleti szemlélet fejlesztése. Remélem, hogy ez a csapat és a kapcsolatok megmaradnak, így lesz egy olyan támogató közeg, amelyhez később is fordulhatok.

www.cremediq.com

www.facebook.com/cremediq

www.instagram.com/cremediq_cosmetics