“Belecsempészek egy kis természetet az emberek életébe…”

Röviden a vállalkozásról: 

Célom, hogy beillesszem a gyógynövényeket a mindennapokba, hogy ne csak a betegségeket kezeljük, hanem egy egészséges, kiegyensúlyozott állapotot tartsunk fent velük. Közösségünk kézzel szedi, szárítja és dolgozza fel a növényeket, így csak a gondosan válogatott, legjobb minőségű darabok használjuk fel, melyek vadon teremnek, különleges, tiszta, vegyszer és stresszmentes helyen. A készítményeket reciklált vagy újra felhasználható anyagokban csomagoljuk.

Engedd, hogy földanya megcsókoljon és én segítek abban, mit mire használhatsz. A kézzelfogható dolgokon kívül teljeskörű, természetes megoldásokat nyújtok. Találhatsz valamit, ha szeretnél bio minőségű házipatikát összeállítani szeretteid számára vagy életmódot váltanál, egyszerűen csak innál egy finom teát vagy feldobnád ehető virágokkal nyári salátádat.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Tanulni és kapcsolódni szeretnék leginkább, de természetesen nagyon jól jönne valamennyi kezdőtőke is 🙂 Azt várom, hogy összeszedett használható üzleti tervem és tartalmam legyen, amelyet használni tudok.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében? 

A mentorálás rengeteget segít, hogy a fontos dolgokra koncentráljak.

http://www.kissedbypachamama.com/

https://www.facebook.com/kissedbypachamama

https://www.instagram.com/kissedbypachamama/