Vállalkozásom az otthonná alakítás egész folyamatát lebonyolítja, az ingatlan megkeresésétől kezdve, a lakberendezési tervezéssel folytatva, kulcsrakész átadással, vagy home staging szolgáltatás után eladás/kiadás segítésével, ezen kívül egyéni igények szerint lakberendezési csomagjaim különállóan is igénybe vehetőek.”

Röviden a vállalkozásról:

Vállalkozásom komplex szolgáltatást nyújt az ingatlanpiacon. Eszerint az Ügyfelek megkereshetnek még az ingatlan megvásárlása előtt, hogy segítsem őket a keresési folyamatban, időt spórolva számukra. Ezután az ingatlanvásárlás okát megvizsgálva két eshetőséggel, megannyi csomagajánlattal állok a rendelkezésükre. Ha saját célra szeretnék az ingatlant, akkor lakberendezési csomagjaim közül tudnak választani, ha pedig kiadni/eladni szeretnék, home staging szolgáltatást tudok nyújtani, amivel az ingatlant felkészítem eladásra/kiadásra, kisebb felújításokkal, bútorok, kiegészítők átmeneti elhelyezésével, kis átrendezésekkel, tanácsokkal, vonzó fotókkal, ezzel biztosítva értéke emelését, a gyorsabb eladást/kiadást. Ezek után pedig az eladás/kiadás folyamatát is segítem igény esetén. Így egy személyben az egész folyamatot kézben tudom tartani, időt és pénzt spórolva az embereknek.

Mindemellett természetesen lakberendezési csomagjaim különállóan is elérhetőek, ingatlan kereséstől és eladástól függetlenül.

Miért jelentkeztél a programba? Mit vársz ettől a programtól?

Azért jelentkeztem a programba, mert nagyon jó lehetőségnek láttam a fejlődésre, mindezt egy támogató közösség keretein belül. Már a személyes tapasztalatok előtt is tudtam, hogy ezzel a programmal csak nyerhetek, hiszen tudásanyagot biztosít, emellett egy mentor végigkíséri a munkámat a program ideje alatt és segít, ha elakadok és nem utolsó sorban tanulhatok más női vállalkozók projektjének megvalósulásából is. Elvárni már csak magamtól tudom, hogy amiket nyújt a program maximálisan hasznosítani is tudjam.

Mi az amiben a legnagyobb támogatást kapod a program keretében?

Legnagyobb támogatást a vállalkozás beindításának menetében kapok, amit végigkísér mentorom. Segít ha elakadok, ötletelünk, túllendít a kétségeimen. Persze nem elhanyagolható a közösség ereje sem, ahol mindenki támogatóan és segítőkészen áll hozzá a többi bejutott projekt sikerességéhez.